OmNyföretagsamhet

Välkommen till Nyföretagsamhet – vårt eget lilla hörn av internet och en tidning som är här för att rädda dagen (och ditt företag). Vi är en del av Ny Media Sverige AB och startade upp år 2019 med ett mål i sikte: att bli det bästa sättet för nyföretagare att undvika att göra om våra misstag.

Bakom kulisserna är vi ett gäng unga entreprenörer som har snubblat oss fram till den kunskap vi delar med oss av idag. Vi har försökt och misslyckats så många gånger att vi nu anser oss vara "proffs" på det där med att göra fel. Men vi insåg snabbt att ett misslyckande är ett misslyckande endast om man inte lär sig något från det.

Så här är vi nu – redo att hjälpa dig att undvika samma misstag och göra din resa till egenföretagare lite roligare och mycket mer framgångsrik. Välj oss för din dagliga dos av kunskap, skämt och stöd – ingen krav på kostym och kavaj, men massor av användbar info från vår tidning och vårt digitala hörn!nyforetagsamhet.se är en del av Ny Media Sverige AB (559252-1685).

Ny Media är ett växande mediehus som äger sina egna kanaler i form av flertalet webbplatser, sociala medier och nischade tidningar som är marknadsledande inom sina respektive områden.
Genom varumärket utskicket.se bedriver vi dessutom Sveriges mest avancerade tjänst för analysdriven adresserad direktreklam.

Bolagens varumärken är Hundguiden, Nybliven förälder, Nyföretagsamhet, Villaguiden, Generation Z, Faktaguiden.se och Utskicket.se. Vi når årligen ut till över 1 miljon människor i Sverige.

Mer att läsa på www.nymedia.se